środa, 21 listopada 2012

Świętujcie ze mną:) Rozdanie do 09.12 - jest Was ponad 500! Hasło - podróże:)

 Zawsze mi się wydawało, że przekroczenie u mnie na blogu liczby 500 obserwatorów jest niemożliwe. Dlatego mile zaskoczona i bardzo Wam wdzięczna.
Wiem, że każdy z Was jest wyjątkowy!
Mam nadzieję, że nadal będziecie ze mną. Dziękuję za przeszły czas i za to co czeka nas wspólnie razem w przyszłości. Postaram się nie zawieść.

Z okazji przekroczenia magicznej liczby 500, postanowiłam zorganizować rozdanie połączone z pytaniem.

Możecie zdobyć poniższe produkty. Wszystkie są oczywiście nowe.



Ostatnie pół roku upłynęło mi na 3 urlopach i związanych z nimi podróżach jakie uwielbiam. Nie potrafiłabym w urlop siedzieć w domu:) Niedawno wróciłam z wyjazdu i już planuje następny. Jestem ciekawa jakie miejsce Wy marzycie by odwiedzić, a w jakim do tej pory jeszcze nie gościliście? To właśnie moje pytanie rozdaniowo-konkursowe.
 
Pod niniejszym postem odp. na pytanie: Jakie miejsce na świecie chciałabym najbardziej odwiedzić ze wszystkich i dlaczego? Nie musi to być wcale poza Polską. Może być kraj, kraina, miasto, park, góry...Ważne jest dlaczego właśnie to a nie inne?:)
Przedmioty rozdania:
1. Bath@Body Works Anti-Bacterial Fresh Picked - żel antybakteryjny do dłoni o zapachu świeżych jabłek - 29 ml.
2. Marion Eliksir do pielęgnacji skórek i paznokci z olejkiem arganowym - 15 ml.
3. Marion Maseczka odżywczo-nawilżająca - 7,5 ml3. Marion Peelingujący żel do ciała Biała czekolada i pomarańcza - 100 ml.
4. Marion Natura Siilk Jedwabna kuracja do włosów - 15 ml.
5. Yves Rocher Riche Creme Omega - Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc - 50 ml.
6. Lirene Maseczka Anty-Stres - 10 ml.
7. Flormar Cień do powiek Mono Eye Shadow, kolor 916 (jasny brąz z beżem) - 5 g.
8. Flormar Cień do powiek terracota o podwójnym efekcie, kolor 01 (brąz ze ze złotem i lekką bielą) - 5 g.
9. Vipera Cień do powiek Pocket 824 - fiolet.
10. Vipera Cień do powiek nr 44 - ciepły brąz z lekką rudością.
11. Lioele Oczyszczające paski na nos - jedna saszetka.
12. Ziaja Med Kuracja Naczynkowa Krem rozjaśniający rumień na noc i na dzień - próbka.
13. Herba Studio 2 x 5 Balsam do paznokci - próbka 1,5 g.
14. Herba Studio Tisane Balsam do ust - próbka 1,5 g.
15. Caudalie Pulpe Vitaminee Emulsion Anti-Rides - Emulska przeciwzmarszczkowa - próbka 4 g.
16. Missha Cream BB Signature Real Complete - Krem BB - próbka.
17. Yves Rocher Pojemna kosmetyczka z 3 kieszeniami na suwak i lusterkiem.
18. Długi naszyjnik na łańcuszku w kolorze złota.

Regulamin rozdania:
1. Rozdanie trwa od 21.11.12 do 09.12.12 do godz. 23:59.
2. Rozdanie przeznaczone jest dla pełnoletnich użytkowników lub dla niepełnoletnich za zgodą rodziców. Pamiętajcie, że musicie podać mi adres do wysyłki, jeśli wygracie. Wysyłam tylko na adres na terenie Polski.
3. Aby wziąć udział w rozdaniu należy spełnić następujące warunki:
- być publicznym obserwatorem mojego bloga, nie anonimowym (1 los);
- napisać w komentarzu pod niniejszym postem odp. na pytanie:
Jakie miejsce na świecie chciałabym najbardziej odwiedzić ze wszystkich i dlaczego? Chodzi o takie w jakim jeszcze nie byliście.
4. Dodatkowe losy można zdobyć przez (niewymagane):
- polubienie mojej strony fanpage na Facebook (+2 losy)
- obserwacja na Twitter (+1 los)
- obserwacja na Instagram (+1 los)
- dodanie mojego bloga do blogrolla (+ 1 los),
- dodanie na swoim blogu notatki o rozdaniu (+ 2 losy),
- dodanie w pasku bocznym swojego bloga banera z info o rozdaniu (+ 2 los),
- pierwsze 5 osób z listy najaktywniejszych komentujących na blogu dostają + 1 los.
Łącznie do zdobycia 11 losów.
5. Zgłoszenia z blogów, które są stworzone tylko do brania udziału w rozdaniach będę anulować.
6. Wyniki ogłoszę w ciągu 5 dni od zakończenia rozdania.
7. Nagrodę wysyłam Pocztą Polską do 5 dni od otrzymania adresu szczęśliwej osoby.
8. Na adres szczęściarza czekam 5 dni od dnia ogłoszenia wyników.
9. Rozdanie obejmuje paczkę z wszystkimi wymienionymi kosmetykami. Wygrywa jedna osoba.
10. Odp. na pytanie nie wpływa na wygraną. Losowanie będzie dziełem przypadku:)

Pamiętajcie nie musicie mieć swojego bloga by brać udział w rozdaniu. Jest ono dla wszystkich. Podstawowym warunkiem jest tylko obserwowanie i odp. na pytanie. Reszta to dodatki zwiększające szanse na wygraną, ale nie dające jej gwarancji. O wszystkim zadecyduje maszyna:)




Oto ściąga do zgłoszenia:
Obserwuję jako:
E-mail:
Mam Cię w blogrollu: TAK/NIE (link do bloga)
Notka o rozdaniu: TAK/NIE (link do notki)
Zdjęcie w pasku bocznym: TAK/NIE (link do bloga)
Lubię na FB jako:
TAK/NIE nazwa 
(może być pełne imię i nazwisko lub inicjały czy imię plus pierwsza litera nazwiska)
Obserwuję na Twitter jako: TAK/NIE - nazwa (jak wyżej)
- Obserwuję na Instagram jako:
TAK/NIE - nazwa (jak wyżej)
- Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić..., ponieważ...


Zdjęcie do umieszczenia w pasku bocznym.


Zapraszam do zabawy! Każdy Wasz komentarz będzie dla mnie radością!

Magda

84 komentarze:

  1. ale dużo trzeba tego polubić... powodzonka dla biorących udział:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie trzeba polubić, ale można. Polubienie nie jest wymagane i to wyraźnie jest napisane w regulaminie. To opcja dodatkowa, a nie warunek.

      Usuń
  2. Gratulacje! I powodzenia dla uczestniczek!

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako:
    E-mail: lovely-paula@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu: TAK(link do bloga: www.zareklamowane-przereklamowane.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: TAK
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić... Majorkę - marzy mi się te miejsce od dłuższego czasu i nie odpuszczę dopóki się tam nie pojawię ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zgodnie z warunkami podanymi, trzeba odp. na pytanie dlaczego to miejsce a nie inne. Tylko takie odp. będę brała pod uwagę.

      Usuń
  4. Gratuluje pięknego wyniku :)

    Obserwuję jako: m_and_z
    E-mail: malgorzata.paruch@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://klinicznarownowaga.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://klinicznarownowaga.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako: TAK - m_and_z
    - Obserwuję na Instagram jako: TAK - malgorzatap
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić... disneyland - marzę o tym od dziecka i mimo , że mam 23 lata mam nadzieję , że marzenie kiedyś się spełni :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zgodnie z warunkami podanymi, trzeba odp. na pytanie dlaczego to miejsce a nie inne. Tylko takie odp. będę brała pod uwagę.

      Usuń
    2. dlaczego disneyland - bo to bajeczne miejsce , które pozwala zapomnieć o szarej rzeczywistości i można znowu poczuć się dzieckiem :) a poza tym jestem wychowana na disneyowskich bajkach i uwielbiam wszystkie postacie ! :)

      Usuń
  5. Wow! Gratulacje! Czekam na kolejne setki, tysiące... :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tysiące to mało prawdopodobne u mnie, ale dziękuję Ci:)

      Usuń
  6. E-mail: magda.andrzejewska21@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK www.inspiracjemandi.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK www.inspiracjemandi.blogspot.com
    Lubię na FB jako: TAK Magdalena And...
    Obserwuję na Twitter jako: TAK madzia294
    Obserwuję na Instagram jako: NIE
    Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Nowy York, ponieważ chce zwiedzić to niesamowite miasto, zrobić jakieś małe kosmetyczne, i nie tylko, zakupy :), zobaczyć te niesamowite widoki o którym ciągle marze.

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: tola
    E-mail: t.gliszczynska@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK (tolagliszczynska.blogspot.com)
    Notka o rozdaniu: TAK/NIE (link do notki)
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK
    Lubię na FB jako: Tola Gliszczyńska-Staciwa
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Paryż, a dokładniej Luwr, ponieważ jest to magiczne miejsce, które kryje w sobie wiele skarbów.

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Cleo

    E-mail: mamswojeracje@hotmail.com

    Mam Cię w blogrollu: TAK http://mamswojeracje.blogspot.com/

    Notka o rozdaniu: TAK http://mamswojeracje.blogspot.com/p/rozdania-candy-itp.html

    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://mamswojeracje.blogspot.com/

    Lubię na FB jako: TAK Natalia B

    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE

    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Kenię. Dlaczego ? Po pierwsze nigdy tam nie byłam, a kocham poznawać nowe miejsca kultury itp. Po drugie jest to miejsce tak tajemnicze i niezwykłe w swojej postaci, że żal by było tam nie pojechać. Co więcej, gdy wyobrażam sobie niemalże nienaruszoną przyrodę, zwierzęta na bezkresnej sawannie, lasy , spalone słońcem pustynie sięgające aż po horyzont, rafy koralowe, nieskazitelne białe plaże z palmami kokosowymi, ciepłe wody Oceanu Indyjskiego, to zaczynam tak marzyć marzyć i sama się w tym marzeniu zatracam. A nie chcę żyć tylko marzeniami. Chcę, by stały się one rzeczywistością. Chcę poczuć to wszystko na własnej skórze, zobaczyć własnymi oczami i doczekać tego niesamowitego uczucia zapierającego dech w piersiach. Tego uczucia, którego nie zapomina się do końca życia, którego nie doświadcza się na co dzień.

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako :ilovemakeup
    Email:ilovemakeup@windowslive.com
    Mam ćie w blogrollu: TAK http://glamourlovemakeup.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu :NIE
    Zdjęcie na pasku bocznym :NIE
    Lubię na FB jako:NIE
    Obserwuje na Twitter jako : glamourlovemakup
    Obserwuję na Instagram :NIE
    Odpowiedz: Najbardziej chciałabym odwiedzić Norwegie,poniewaz oglądając krajobrazy tego kraju na zdjęciach zawsze szybciej bije mi serce,polączenie gór i jezior,śniegu i słonca coś pięknego!Zawsze w roku na rok wyjazd odkładam na potem...Mieszkam w PAryżu i zawsze musze wybierać czy urlop poświecic na spotkanai z rodziną w Polsce,czy podróżowanie po Świecie,ale w przyszlym roku nie odpuszcze Norwegia będzie moja! ;)))

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: agnieszkazg
    E-mail: agoooooosia@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK, Agnieszka I.
    Obserwuję na Twitter jako: TAK - @agusiazg
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Tokio, ponieważ od dłuższego czasu imponuje mi poziom na jakim rozwinięta jest technika w Japonii, a w szczególności w Tokio. Jestem małą gadżeciarą i te wszystkie elektroniczne sprzęciki są dla mnie czymś niesamowitym. Poza tym, chciałabym zobaczyć jak to jest żyć w takiej ogromnej metropolii, no i przetestować na własnej skórze prawdziwe, japońskie kosmetyki i zasmakować tamtejszej kuchni ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: Alimakota
    E-mail: alimakota@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Argentynę. Bardzo podoba mi się argentyńska odmiana języka hiszpańskiego i fajnie byłoby posłuchać jej na żywo :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako:dziwna_papryka
    E-mail:dziwnapaprykaa@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIe
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: Nie
    Lubię na FB jako: TAK Monika W.
    Obserwuję na Twitter jako: TAK dziwna_papryka
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić USA, a szczególnie Kalifornię i Nowy Jork. A najlepiej samochodem przez wszystkie stany ;D Dlaczego? Bo USA mnie fascynuje, czasem śmieszy i dziwi, ale i ciekawi. Do NYC szczególnie zimą, by przejechać się na łyżwach po lodowisku na Rockeffeler Center, a Kalifornia cały rok, z tymi plażami, palmami, słońcem i wyluzowanymi ludźmi :D

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: Joanna_26
    E-mail: kabanos_25@onet.eu
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK - Joanna B.
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Paryż ponieważ to miasto tętniące kolorami :

    Paryż jest miastem moich marzeń
    Kolorami nocą przynoszące wiele wrażeń
    Widze je w pomarańczy zachodzącego słońca skąpane
    Pomarańczowymi latarniami w mroku otulane
    Widzę fontanny, w których woda pomarańczowa płynie
    Bo światło się w niej odbija, z tego Paryż słynie
    I kolor błysku fleszy na pokazach mody
    Kolor elegancji, szyku i swobody
    I jeszcze jeden kolor mi przychodzi do głowy
    Kolor klejnotu, w oczy pięknem rażący, wyjątkowy
    Może dlatego, że uwielbiam te zdjęcia gdzie podświetlone są Luwru piramidy
    Choć to tylko moje skojarzenia, moje wizje koloru, magii miasta, moje zwidy.

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako: beauty_station
    E-mail: beauty_station@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu: TAK www.bbeautystationn.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK www.bbeautystationn.blogspot.com
    Lubię na FB jako: NIE nazwa
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    Obserwuję na Instagram jako: NIE
    Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Indie, ponieważ interesuje mnie tamtejsza kultura oraz fascynuje religia- hinduizm. Poza tym uwielbiam egzotyczne miejsca, takie które na co dzień są dla nas Europejczyków niedostępne. Zupełnie inny świat, inna kultura, obyczaje to coś co mnie w podróżach kręci najbardziej. Pozwala nabrać dystansu do własnej codzienności.

    OdpowiedzUsuń
  15. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: jagodzianka
    E-mail: jagna1394@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://aktorka-milionaform.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK 'Aktorka miliona form'
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: TAK jagodziankaaaa
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić nasze polskie Mazury, ponieważ mimo tego że zdążyłam zwiedzić masę państw nigdy nie mialam okazji zawędrować wlasnie na Mazury. Z tego co slyszalam odbywają się tu coroczne imprezy kulturalne i oczywiście Mazury to także miejsce odpoczynku i spokoju, a jak wiadomo kazdy potrzebuje chwili wytchnienia chociaz raz w roku;)

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: ewlyn
    E-mail: marybru.pl@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://polish-my-nail.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: TAK http://polish-my-nail.blogspot.pt/2012/11/rozdanie-u-juicybeauty-i-777gerdy.html
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://polish-my-nail.blogspot.com
    Lubię na FB jako: TAK Ewa W.
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Kanadę ponieważ jestem zauroczona jej przyroda. chciałabym zobaczyć na żywo niedźwiedzie łapiące łososie w górskiej rzecze, wielkie drzewa w lasach, głębokie jeziora, góry, wodospady. I nie ważne czy latem czy zima. Kazda pora roku jest tam piękna.

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: Kosmetyczna Kraina
    email: kosmetyczna.kraina@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - tak http://milena81.blogspot.com/
    notka o rozdaniu: nie
    zdjęcie w pasku bocznym tak http://milena81.blogspot.com/
    Lubię na FB: nie
    Obserwuję na Twitter: nie
    Obserwuję na Istagram: nie

    Odpowiedz: Moim podróżniczym marzeniem jest Barcelona.
    Po obejrzeniu filmu W. Allena pragnę tam pojechać :)
    Myślę, że tę podróż odbędę z moim przyszłym Mężem :)

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: tonia
    E-mail: antonina.babicka@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK jako Antonina Babicka
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić... Kubę, ponieważ... uwielbiam salsę kubańską i chcę poznać ludzi, w których ona płynie we krwi :)

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Patusia
    E-mail: patyk37@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK Patrycja K
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź:Najlepiej to podróż dookoła świata ! ♥
    kocham zwiedzać i podróże <3
    różne egzotyczne kraje i wyspy na Oceanii , i wgl Tajlandia , Kenia, Indie , Madagaskar , Dominkinana.
    A z innych , tak najbardziej0 to ! :Ameryka , NY , LA <3 Hiszpaniaa , Lloret de Mar <3
    ii jeszcze Paryż , Londyn , Włochy , Wenecja , Mediolan ♥♥

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zapraszam do uważnego przeczytania jeszcze raz regulaminu i pytania, gdyż komentarz nie spełnia warunków.

      Usuń
  21. Obserwuję jako: Aneja
    E-mail: aneja003@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK anejaa.blogspot.com
    Lubię na FB jako: TAK Ania B.
    Obserwuję na Twitter jako: TAK Aneja
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Japonię, ponieważ to państwo wydaje mi się najbardziej tajemnicze i oryginalne.Mogłabym tam siedzieć kilka lat, a i tak zaskakiwało by mnie tam coś nowego.Czemu tam , a nie gdzie indziej? Ten świat jest niepowtarzalny i ma wspaniałą kulturę.

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: Madame Tournesol
    E-mail: madame.tournesol18@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://madame-tournesol.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB: NIE
    Obserwuję na Twitter: NIE
    Obserwuję na Instagram: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Węgry, ponieważ od jakiegoś czasu zainteresowała mnie historia i język tego kraju. Chciałabym zwiedzić stolicę, wykąpać się w termach, z których korzystali nawet starożytni Rzymianie, pozwiedzać góry. Polacy nie wiedzą zbyt dużo o Węgrach, nie wiedzą, jak ciekawy jest to kraj, a przecież "Polak Węgier dwa bratanki".

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: anununu
    E-mail: akuczun1@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK Anna K
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Jaskinię Raj, ponieważ jest nie tak całkiej daleko mnie, a nigdy jej nie widziałam! Na zdjęciach wygląda przepięknie!

    OdpowiedzUsuń
  24. Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK - Maga Cosmos
    Obserwuję na Twitter jako: TAK - MagaZKosmosu
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Japonię, ponieważ japońska kultura jest tak różna od naszej.

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: rudaa12
    E-mail: kornelia.wlosiak@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK, pasek po prawej stronie na moim blogu : www.rudaa12.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: TAK, informacje na blogu w ostatniej notce :) www.rudaa12.blogspot.com
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK, paseczek po prawej stronie; www.rudaa12.blogspot.com
    Lubię na FB jako: TAK, Kornelia Włosiak :)
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Hoooolywood :D ponieważ sama nie wiem, po prostu o tym marzę.

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: Tiku ♡
    E-mail: kanashii.fuu.desu@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://migirushii.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    Obserwuję na Instagram jako: NIE

    Odpowiedź:
    Najbardziej chciałabym odwiedzić jeden z japońskich Pokémon Center, ponieważ sama idea miejsca nasączonego głównym symbolem mojego dzieciństwa (wciąż niekończącego się!) jest miodem dla mego serca.
    Uśmiech się sam budzi, gdy pamięta się o słodyczy Pikachu, a zakup wszyskiego z tym uroczym wizerunkiem (przy odpowiednim dofinansowaniu, oczywiście!) brzmi niemal jak możliwość dosięgnięcia choć na chwilę raju. Półki uginające się pod ogromem wyboru wśród ponad sześciuset pokemonów i weź tu wybierz, którego chcesz wziąć do domu... mogłabym siedzieć godzinę na samym podziwianiu tychże pluszaków. Także gadżety, które dałyby mi satysfakcję dzięki wyróżnianiu się w tłumie ludzi, ozdabiając telefon lub kupując nową torbę na dowód tego, że nie wstydzę się pokazać jak bardzo lubię pokémony. Gdzie tu w końcu powód do wstydu?
    To nie to samo, co kupowanie przez Internet pokégadżetów. W takim sklepie miałbyś świadomość, że nie jesteś odmieńcem, bo "normalni ludzie nie marnowaliby na to tyle pieniędzy". Zresztą, i na Ebayu nie znajdziesz tylu cudów, nie masz możliwości dotknięcia towaru, pewności, że nikt nie próbuje na Tobie zarobić przy ofercie marnej jakości towarów...
    Co tu mówić. http://www.youtube.com/watch?v=ZY7nJXsNsTk To jest dowód, jak ten sklep emanuje pokéaurą. Nawet głos z ekranu reklamującego nowe gry z serii Pokémon dodaje pewnego rodzaju klimatu, nieprawdaż...? ♡

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: anioleek89
    E-mail: anioleek89@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://anioleek89.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: TAK http://anioleek89.blogspot.com/2012/11/rozdania-w-ktorych-biore-udzia.html
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://anioleek89.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK Marta P.
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    Obserwuję na Instagram jako: NIE
    Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Hiszpanię,ponieważ uczyłam się kiedyś języka hiszpańskiego ale dużo już zapomniałam i chciałabym go odświeżyć. A wiadomo przebywanie w obcym kraju pozwoli mi bardziej opanować ten język.

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: Dbająca
    E-mail: maartynamaartyna@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK www.dbambolubie.blogspot.com
    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić pobliski lasek,gdyż zawsze wyjeżdżam do innego miejsca,żeby coś zwiedzić,a fajnie by było poznać teren niedaleko domu :)

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: Marta
    E-mail: martaalebabka@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK jako Marta W.
    Obserwuję na Twitter jako: nie
    - Obserwuję na Instagram jako: nie
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Paryż, ponieważ dla mnie jest stolicą mody, urody, stylu i szyku, a to wszystko kojarzy mi się także z moimi ulubionymi postaciami, czyli Coco Chanel i Audrey.

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: Chelsea-Lena
    E-mail: chelsea@onet.pl
    Mam Cię w blogrollu: TAK - http://rainbow-above-me.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://rainbow-above-me.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK Magdalena Ch.
    Obserwuję na Twitter jako: TAK LadyChelseaLena
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Londyn, ponieważ chciałabym w końcu na własne oczy zobaczyć Stamford Bridge i przy okazji pozwiedzać londyńskie zabytki i muzeum Madame Tussauds :)

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: always fashionable
    E-mail: dianusia154@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Paryż, ponieważ to piękne miasto ze świetnym jedzeniem i chciałabym tam zobaczyć więżę Eiffla i to światowa stolica mody, więc chciałabym jeszcze bardziej.

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: monument-of-beauty
    E-mail: monument.of.beauty@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK monument-of-beauty.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK monument-of-beauty.blogspot.com
    Lubię na FB jako: TAK Anita S
    Obserwuję na Twitter jako:NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Lazurowe Wybrzeże ponieważ jak oglądam zdjęcia tego pięknego miejsca to już zapiera mi dech w piersiach, aż nie umiem sobie wyobrazić co by było gdybym znalazła się tam na żywo

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: puchatka
    e-maila: a.gajda@poczta.onet.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako:NIE nazwa
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram - NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Meksyk ponieważ od zawsze fascynuje mnie to państwo i kuchnia...

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: yesiwantyouback
    e-maila: yesiwantyouback6@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu: TAK www.yesiwantyouback.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: tak www.yesiwantyouback.blogspot.com
    Lubię na FB jako:NIE
    Obserwuję na Twitter jako: yesiwantyouback
    - Obserwuję na Instagram - NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Meksyk ponieważ od zawsze fascynuje mnie to państwo i kuchnia... MIAMI :D jestem fanką CSI Miami i bardzo fascynuje mnie to miejsce, w dodatku kocham słońce, morze, plaże ;D

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Freewolna
    E-mail: freewolna6@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: tak http://freewolnosc.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: nie
    Zdjęcie w pasku bocznym: nie
    Lubię na FB jako: TAK - Agata D.
    Obserwuję na Twitter jako: TAK - Freewolna
    - Obserwuję na Instagram jako: nie
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Paryż, ponieważ kojarzy mi się z elegancją. Słyszałam, że kobiety tam są nienachalnie szykowne. Może nauczyłabym się czegoś od nich? ;)

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: Magdalena B
    E-mail: lady1307@interia.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://magicwordcherry.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK Magdalena B
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Moja droga imienniczko nie do końca na to pytanie mogę odpowiedzieć w pełni ponieważ nie ma jednego miejsca, które chciałabym zwiedzić. Azja to kontynent na ,którym leży wiele interesujących mnie miejsc Japonia, Korea, Chiny itp... kocham je wszystkie za swoją oryginalność i pomysłowość.

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: wulkan_energii
    E-mail: nikol812@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://kosmetycznastudnia.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://kosmetycznastudnia.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK : Nikolina J.
    Obserwuję na Twitter jako: TAK - @nikol812
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Wenecję,ponieważ marzy mi się romantyczny spacer z moim TŻ po jednej z tamtejszych,klimatycznych uliczek :-).

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: EWAY
    E-mail: ewaa101@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK ( w zakładce gdzie umieszczam info o konkursach ) link : http://eway-bolg.blogspot.com/p/blogi-godne-uwagi.html
    Lubię na FB : NIE
    Obserwuję na Twitter: TAK jako : Eway blogg @EWAYY00
    - Obserwuję na Instagram : NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Japonię, ponieważ fascynuje mnie kultura japońska, uczę się też języka japońskiego. Według mnie w Japonii jest chyba największa różnorodność jeśli chodzi o modę i styl również dlatego chciałabym tam pojechać.

    OdpowiedzUsuń
  39. Oto ściąga do zgłoszenia:
    Obserwuję jako: Flower of hope <3
    E-mail: Natalkowy@o2.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: TAK: http://pomiziajmysie.blogspot.com/2012/12/rozdanie.html (Jest dużo notek związanych z rozdaniami,ale ogrom o zwierzętach, zapraszam ! Kocham je *.*)
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK: Natalia G
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Japonię, ponieważ jest to przepiękny kraj. Jest tam mnóstwo cudownych miejsc, parki, wyspy, ogrody, gdzie kwitną sakury, miasta, świątynie itp. Jestem zakochana w kulturze i języku japońskim, uwielbiam modę, i wszystko co z nią związane. Najpierw zaczęło się od anime i mangi, jest to moja życiowa pasja, kocham to, a potem zafascynowałam się całą Japonią !! Moje serce nie spokojnie zaczyna bić na samą myśl o Japonii, lub gdy usłyszę kobietę/ mężczyznę mówiącą po japońsku, a słodkie dziewczynki krzyczące: KAWAII wprawiają mnie w zauroczenie. Chciałabym wyglądać jak azjatka ... ich święta są wspaniałe i bardzo oryginalne. Kobiety w kimonach i szkolnych mundurkach prezentują się cudownie. Z tego kraju wywodzi się wielu sławnych, wspaniałych ludzi, którzy wiele zrobili oraz sławnych pisarzy, tsundere, piosenkarzy, których chciałabym poznać osobiście. ( tak, wiem .. lubię sobie czasem pomarzyć :D )Jest tyle rzeczy, które można kupić tylko tam i nie są dostępne w Polsce, ani nigdzie indziej. Po prostu kocham ten kraj, a moim WIELKIM marzeniem jest tam pojechać. To byłoby cudowne uczucie, niczego nie pragnę bardziej.... Kraj kwitnącej wiśni, piękny, a zarazem inny, posiadający bogatą kulturę, historie, tradycje.. Kocham Japonię za jej niezwykłość i oryginalność. Japonio, dziękuje, że jesteś ! <3 Nie przestawiaj Mnie zadziwiać ! :D

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako: lovemeamore
    E-mail: m.daborowska@o2.pl
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://lovemeamore.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: TAK http://lovemeamore.blogspot.com/2012/12/rozdanie-u-77gerda.html
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://lovemeamore.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK Magda D.
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Włochy , dokładniej Wenecję. Uważam że jest to miejsce przepełnione romantyzmem. Ogólnie jak dla mnie włosi są najlepszymi kochankami :D . Mają taki temperament. Może kiedyś w przyszłości będzie mi dane się tam udać. I kto wie może spotkam tam swojego romantyka :D

    OdpowiedzUsuń
  41. obserwuję jako lilithbb
    E-mail:lilithbb@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: TAK http://konkursowaja.blogspot.com/2012/12/rozdanie-u-77gerda.html
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK beata g
    Obserwuję na Twitter jako: TAK/NIE - nazwa (jak wyżej)
    - Obserwuję na Instagram jako:NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Islandię, ponieważ jestem wielką fanką Sagi o Czarnoksiężniku i chciałabym na żywo zobaczyć te wszystkie cuda o których pisała autorka - a widać że pisała z sercem :) Gejzery, gorące źródła, kratery... to zupełnie inny świat niż nasz.

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako: Marzena
    E-mail: marzena.wiszniewska@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: nie
    Notka o rozdaniu: nie
    Zdjęcie w pasku bocznym: nie
    Lubię na FB jako: Marzena W.
    Obserwuję na Twitter jako: nie
    - Obserwuję na Instagram jako: nie
    - Odpowiedź: Nie mogę wybrać jednego miejscia, jestem naprawdę osobą ciekawską i moim marzeniem jest zwiedzić cały świat! Chcę wiedzieć jak wygląda życie codziennie w każdym kąciku na świecie, będę dążyła do spełnienia tego marzenia!

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako: Justine.
    E-mail: hazzzzax3@o2.pl
    Notka:NIE
    Baner w pasku bocznym: nutellaaa-lover.blogspot.com
    Lubię na FB: NIE
    Obserwuję na TT: NIE
    Obserwuję na IG: NIE
    Odpowiedź: Chciałabym pojechać do Paryża oczywiście :D Od zawsze chciałam zobaczyć Wieżę Eiffla na żywo :p no a drugi powód:to miasto miłości :D

    OdpowiedzUsuń
  44. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako: Wiktoria P.
    E-mail: wikaaaa0@o2.pl

    Mam Cię w blogrollu: TAK, http://kosmetycznyraj14.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: TAK,
    o ile nie musi być osobna, http://kosmetycznyraj14.blogspot.com/2012/12/konkurs-u-matleeny.html
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK, zakładka Konkursy, link wyżej ;)

    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE

    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić...
    INDIE!
    ponieważ...
    znajduje się tam świątynia miłości, Tadz Mahal. Nie wiem, czy to prawda, ale podobno jeśli się przed nią pocałuje, to się czuje czy to prawdziwa miłość. Chciałabym to sprawdzić kiedyś z pewną osobą :)

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako Paulina
    mail: metalina@onet.eu

    Notka o rozdaniu: TAK(http://makediynotwar.blogspot.com/2012/12/jelly-ring.html)
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK(makediynotwar.blogspot.com)

    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić..., ponieważ...

    OdpowiedzUsuń
  47. E, przepraszam. Pospieszyłam się xD
    Najbardziej chciałabym odwiedzić Irlandię, ponieważ uwielbiam irlandzką i celtycką kulturę, zwyczaje, święta. Jestem ciekawa jak to wygląda 'na miejscu', bo samo czytanie o Irlandii mi nie wystarcza :P tak samo patrzenie na zdjęcia czy filmy...
    Mam cichą nadzieję,że kiedyś uda mi się tam dotrzeć :D

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako:
    E-mail: byczek_50@o2.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako: NIE - nazwa (jak wyżej
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: To bardzo trudne pytanie! Jest milion miejsc które chciałabym odwiedzić. Podróże są bardzo pasjonujące. Bardzo ciekawi mnie kultura hiszpańska, chciałabym zobaczyć Istambuł. Jednak chyba najbardziej chciałabym odwiedzić Ameryke, ten legendarny New York, San Francisco, Los Angeles. Ponieważ chciałabym na własne oczy zobaczyć tę kulture, te zwyczaje, calkiem inny swiat od naszego! Te sloneczne wybrzeza, wielkie wierzowce i zatłoczone ulice, żółte taksówki i mnóstwo fast-foodów :D chcialabym to kiedys poznać.

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję jako: lolapop10
    E-mail: lolapop10@interia.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK Karolina Danielkis
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Wyspy Kanaryjskie, ponieważ nigdy tam nie byłam a jest tam ogromnie gorąco i bardzo pięknie. Mogłabym się tam opalać do woli, dużo pływać i wieczorami bawić się na plażowych imprezach ! <3

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako:
    E-mail:
    Mam Cię w blogrollu: TAK (http://nathalie-fashion.blogspot.com/)
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK(http://nathalie-fashion.blogspot.com/)
    Lubię na FB jako: TAK (Natalia U.)
    Obserwuję na Twitter jako: TAK (@nathalienatiie)
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Chiny, ponieważ tamtejsza kultura mnie zaskakuje i podziwiam ją.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. oj!
      obserwuję jako: natalia nathalie
      e-mail: nana.uchacz@gmail.com

      Usuń
  51. Obserwuję jako: Sandra Siwek
    E-mail: ssiwek_6e@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://mycha1234567890testy.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: TAK http://mycha1234567890testy.blogspot.com/2012/11/rozdania.html
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://mycha1234567890testy.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK Sandra Siwek
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    Obserwuję na Instagram jako: NIE
    Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Paryż, ponieważ bardzo interesuje mnie Wieża Eifla, poza tym chciałabym udać się tam na zakupy :) To miasto kojarzy mi się z miastem zakochanych dlatego też zabrałabym ze sobą chłopaka :)

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako: Katalin
    E-mail: katalin27@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu: nie
    Notka o rozdaniu: nie
    Zdjęcie w pasku bocznym: tak www.katalin-handmade.blogspot.com
    Lubię na FB jako: nie
    Obserwuję na Twitter jako: nie
    - Obserwuję na Instagram jako: nie
    - Odpowiedź: hmm, bardzo wiele jest takich zakątków, które chciałabym odwiedzić, jednak to Japonia jest na pierwszym miejscu listy :) Od kiedy pamiętam bardzo interesowała i ciekawiła mnie kultura Kraju Kwitnącej Wiśni. Obecnie jestem w trakcie zbierania pieniędzy, podróż planuję na 2014 rok, mam nadzieję, że się uda :)

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako:imponderabilia
    E-mail:zanka88@onet.eu
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: nie
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK Żaneta b
    Obserwuję na Twitter jako: nie
    - Obserwuję na Instagram jako: nie
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić park Guell w Barcelonie, ponieważ jest to wspaniałe i magiczne miejsce i można w nim się zakochać bez pamięci. Cała Barcelona jest wspaniała ale to miejsce jest jej sercem i duszą.

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako: Kaja Wa
    E-mail: kajawa@op.pl
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://mabeauteestbelle.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://mabeauteestbelle.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK Kaja W
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Japonię, ponieważ tej kraj zawsze był dla mnie tajemniczy i magiczny. Fascynuje mnie styl życia ludzi, ich kultura, piękno kraju na przedmieściach jak i zarówno w samym centrum. Zresztą jest to jedno z moich marzeń, aby tam kiedyś pojechać :)

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako: senninha
    E-mail: senninha@vp.pl
    Mam Cię w blogrollu: nie
    Notka o rozdaniu: nie
    Zdjęcie w pasku bocznym: nie
    Lubię na FB jako: nie
    Obserwuję na Twitter jako: nie
    - Obserwuję na Instagram jako: nie
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Drammen, ponieważ marzy mi się wyjazd do zimnego, ale pełnego uroku i ciepła miejsca :)

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję jako: Angela S
    E-mail: askraburska@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK Angelika Skraburska
    Obserwuję na Twitter jako: TAK @Angelika_Sk
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Meksyk, ponieważ zawsze interesowałam się kulturą tego kraju, uwielbiam ich język, filmy, potrawy ( uwielbiam wszelakie tortille czy quesadillas). Mam nadzieję, że spełni się moje marzenie o wyjeździe do tego kraju ;)

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję jako: Kasia
    E-mail: kasiabuczak1605@buziaczek.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK modawedlugkasi.blogspot.com
    Lubię na FB jako: TAK Katarzyna Majdan
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Meksyk. Dlaczego. hmm zaczęłam marzyć o tym jak zaczęli puszczać nam seriale meksykańskie. Z każdym kolejnym odcinkiem byłam coraz bardziej zakochana w Meksyku. Kiedyś spełnię to marzenie :)

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuję jako : Agnieszka Samojedna
    Email:agnieszkasamojedna@onet.pl
    Mam Cię w blogrollu:NIE
    Notka o rozdaniu :TAK
    Zdjęcie na pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako:TAK
    Obserwuje na Twitter jako :TAK
    Obserwuję na Instagram :NIE

    Odpowiedz:Najbardziej chciałabym odwiedzić Hiszpanie.Czemu ? Bardzo zakochałam się w tych hiszpańskich plażach i chętnie bym się na nie wybrała ;) no i może przy okazji poznała nowych znajomych.

    OdpowiedzUsuń
  59. Obserwuję jako: Malina
    E-mail: malinowe.zycie@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: nie
    Notka o rozdaniu: nie
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK www.tu-sei-la-mia-vita.blogspot.com
    Lubię na FB jako: TAK Kinga R.
    Obserwuję na Twitter jako: nie
    - Obserwuję na Instagram jako: nie
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić jakąś górkę, typu Mont Everest ponieważ jestem ciekawa widoku jaki roztacza się z tej góry :)

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję jako: Andzia
    E-mail: yabado5@tlen.pl
    Odpowiedź: NYC, bo muszę znaleźć Kevina żeby mógł bezpiecznie wrócić do domu :)

    OdpowiedzUsuń
  61. Obserwuję jako: Nimva
    E-mail: nimva@op.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://babska-torebka.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK Alicja S.
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Indie, ponieważ dawno temu przeczytałam wspaniałą książke, której akcja działa się właśnie tam. Główna bohaterka zmieniła troche moje postrzeganie świata i wlała we mnie wiele optymizmu, przez co Indie jako miejsce akcji stały się dla mnie pewnego rodzaju symbolem i marzeniem :)

    OdpowiedzUsuń
  62. Obserwuję jako: Madzia Cz
    E-mail: czmadzia7@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu:NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK Magdalena Czernek
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Nową Zelandię, ponieważ urzekają mnie zdjęcia jej wspaniałych krajobrazów.

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuję jako:
    E-mail: frau
    Mam Cię w blogrollu: TAK
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK
    Lubię na FB jako: TAK Ania Niemiec
    Obserwuję na Twitter jako: TAK @a_nusia93
    Obserwuję na Instagram jako: NIE
    Bardzo ciężko mi ocenić jakie miejsce chciałabym odwiedzić najbardziej, ponieważ najchętniej odbyłabym wycieczkę dosłownie dookoła świata. Bardzo fascynuje mnie Rio ze względu na paradę podczas karnawału. Kocham Paryż za tą cudowna wieże Eiffla. Islandia ma te swoje sławne gejzery, Północna Norwegia zorzę polarną, w Australii natomiast są kangury, w USA i Kanadzie jest Niagara a w Chinach mur :) nie potrafię wybrać jednego miejsca...

    OdpowiedzUsuń
  64. Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym:NIE
    Lubię na FB jako: TAK Katarzyna M.
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić pierwsza myśl: Barcelona! Byłam i totalnie się zakochałam. Zaraz potem Paryż. Jednak czytam pytanie dalej i ma to być miejsce, gdzie jeszcze nie byłam więc i Barcelona i Paryż odpadają. Pozwiedzałam już piękne miejsca to teraz chętnie odwiedziłabym Ibizę lub St. Tropez i mega, mega, mega melanż mi sie marzy :) A jeżeli nie te wyspy to może Tajlandia, ma w sobie niesamowitą energie.

    OdpowiedzUsuń
  65. Obserwuję jako: Patix
    E-mail: patix@10g.pl
    Mam Cię w blogrollu: TAK - http://lady-patix.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK - http://lady-patix.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako:NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić..., ponieważ...
    Francję, bo jestem romantyczką a to romantyczne państwo :) A we Francji Paris! Stanąć pod wieżą Eiffla . Ach te marzenia...

    OdpowiedzUsuń
  66. Obserwuję jako:
    E-mail:
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK Magda N.
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić nasze Polskie morze ponieważ byłam tam tylko raz i było pięknie...

    OdpowiedzUsuń
  67. Obserwuję jako: Catherine K
    E-mail: starlightparade85@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: http://starlightparade.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK Katarzyna Kar
    Obserwuję na Twitter jako: TAK @ParadeStarlight
    - Obserwuję na Instagram jako: TAK starlightparade85
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Koreę Południową ponieważ to moje marzenie od jakiś ponad 5 lat. Chciałabym zobaczyć wszystko to co mogę podziwiać tylko na zdjęciach, pójść na kilka koncertów, zjeść masę pysznego jedzenia, poznać wspaniałych ludzi, zrobić mnóstwo zdjęć i wyjechać z walizką pamiątek. :)

    OdpowiedzUsuń
  68. Obserwuję jako: immenseness90
    E-mail: immenseness90
    Mam Cię w blogrollu: TAK
    Lubię na FB jako: TAK Magdalena J
    Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Stany Zjednoczone, ponieważ to moje drugie miejsce na Ziemi, które nazywam swoim domem. Byłam tam już kilka razy i mam stamtąd milion wspomnień. Chciałabym zwiedzić te stany, których jeszcze nie widziałam. Spróbować życia tam, i w ogóle móc wracać najlepiej co rok :)

    OdpowiedzUsuń
  69. Obserwuję jako:esy,floresy,fantasmagorie
    E-mail:esy.floresy.fantasmagorie.blog@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu:NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK (Małgorzata Ewa Jot)
    Obserwuję na Twitter jako:NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Indie, ponieważ od wielu lat jestem zafascynowana tamtejszą kulturą i kuchnią a dodatkowo potrzebuję równowagi, zmiany perpektywy widzenia i sposrzegania, która można dostrzeć w tym pełnym sprzeczności kraju, gdzie luksus i blichtr miesza się ze skrajnym ubóstwem. Podobno Indie można tylko kochać albo nienawidzieć i to od pierwszego wejrzenia..chciałabym się móc przekonać.

    OdpowiedzUsuń
  70. Obserwuję jako:byjean
    E-mail:byjean94@gazeta.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: TAK
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Nowy York, ponieważ chciałabym się poczuć częścią czegoś takie wielkiego, jak to miasto.

    OdpowiedzUsuń
  71. Obserwuję jako: De Beaute
    E-mail: debeaute@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu: TAK (http://efficacement.blogspot.com/)
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK (http://efficacement.blogspot.com/)
    Lubię na FB jako: TAK Magda K.
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Wielką Rafę Koralową u wybrzeży Australii, ponieważ uwielbiam pływać, na zdjęciach żyjące tam organizmy wyglądają przepięknie i chciałabym się o tym przekonać na własne oczy. Dlaczego akurat to miejsce? Jest to największy na świecie zbiór raf koralowych oraz podejrzewam, że mało kto widział coś tak pięknego :)

    OdpowiedzUsuń
  72. Obserwuję jako: setfiretotherain
    E-mail: niezapominajki91@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK- http://frozenmalibu.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK- http://frozenmalibu.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Delfinarium Zoomarine w Portugalii, ponieważ moim marzeniem jest popływanie z delfinami :)

    OdpowiedzUsuń
  73. Obserwuję jako: Serenitka B
    E-mail: akasha162@interia.eu
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    Lubię na FB jako: TAK Monika B.
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    - Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Japonię, ponieważ jestem zakochana w jej kulturze i obyczajach. Mam korespondencyjną przyjaciółkę Yurikę która jest Japonką i opowiedziała mi wiele o tym kraju. Zobaczyłam Japonię jej oczami. Moja fascynacja zaczeła się już od dzieciństwa ale dopiero teraz, powoli, zbliżam sie go celu czyli do wycieczki do Japonii.Mam nadzieje że już niedługo będę mogła na żywo spotkać Yurikę która zabierze mnie do wielu cudownych zakątków i poczuje cudowny zapach kwitnących wiśni:)

    OdpowiedzUsuń
  74. Obserwuję jako: smieciuszka
    E-mail: smieciuszka@gazeta.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Lubię na FB jako: TAK, nazwa (Joanna K-Ś)
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Włochy, ponieważ kultura tego kraju inspiruje mnie do spontanicznych zachowań i cieszenia się drobiazgami: zamiłowanie do piękna, poejście do jedzenia (uwielbiam pyszne i proste dania na które składają się dobrej jakości, świeże produkty). Z tym krajem kojarzy mi się śmiech, radość i beztroska.

    OdpowiedzUsuń
  75. Obserwuję jako: 92ana
    E-mail: annaszuba@op.pl
    Mam Cię w blogrollu: NIE
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK
    Lubię na FB jako: NIE
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    Obserwuję na Instagram jako: NIE
    - Odpowiedź: Bardzo trudno jest wybrać tylko jedno miejsce, ponieważ jest wiele wspaniałych krajów, które chciałabym zobaczyć. Mogłabym wybrać się do Grecji i do Japonii. Lubię poznawać obce kultury, interesuje mnie jak żyją mieszkańcy tych krajów, jakie są ich wartości i priorytety. Szczególnie Japonia jest dla mnie pięknym krajem, który warto zwiedzić. Podobają mi się budowle, ubiory mieszkańców.. Szczególnie warto zwrócić uwagę na język, którym się posługują. Miałam okazję zwiedzić Włochy - dla mnie podróżowanie i poznawanie innych obyczajów pozwala spojrzeć na wszystko z innej perspektywy, poznać i zrozumieć zwyczaje obcokrajowców i na pewno wiele się od nich nauczyć,a nawet wprowadzić troche zmian do naszego dotychczasowego życia :)

    OdpowiedzUsuń
  76. Obserwuję jako: Camille
    E-mail: camillebeauty123@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK (camille-beauty.blogspot.com)
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK (camille-beauty.blogspot.com)
    Lubię na FB jako: TAK (Kamila K.)
    Obserwuję na Twitter jako: NIE
    Obserwuję na Instagram jako: NIE
    Odpowiedź: Najbardziej chciałabym odwiedzić Francję, ponieważ od wielu lat jestem zafascynowana jej kulturą i językiem, a także bardzo chciałabym zobaczyć na żywo słynną wieżę Eiffla :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz.
Proszę o nie reklamowanie w komentarzach swoich stron, blogów, sklepów itp. Będę wdzięczna za nie linkowanie i uszanowanie tego. W innym przypadku będę je natychmiast kasować.
Magdalena