piątek, 7 września 2012

Tęsknota...323 obserwatorów...Rozdanie kosmetyczne do 30.09.12.


Moje ostatnie trzy miesiące upłynęły pod hasłem Tęsknota.

Dzięki m.in. prowadzeniu bloga czas jednak szybko mijał i było choć troszkę lżej. Moje czekanie i tęsknienie zostało nagrodzone:) Wytrwałam i duża w tym Wasza pomoc.

Dziękuję Wam, że mnie tu odwiedzacie. Cieszy mnie każdy komentarz, uwaga, rada, mail.

Liczba obserwatorów z zeszłym tygodniu osiągnęła ponad 300.
W związku z tym mam dziś dla Was rozdanie.

Możecie zdobyć pakę z poniższymi kosmetykami. Wszystkie produkty są oczywiście nowe.



Chciałabym bliżej poznać moich czytelników. Będzie mi bardzo miło.
Pod niniejszym postem odp. na pytanie: Za kim/za czym obecnie tęsknicie najbardziej?

Przedmioty rozdania:
1. Yves Rocher Żel do mycia ciała Jardins Du Monde - Kwiat lawendy z Prowansji - 200 ml.
2. Yves Rocher Żel do mycia ciała + szampon 2 w 1 - Monoi da Tahiti - 150 ml.

3. Sephora Supreme Body Lotion - balsam do ciała - 125 ml.
4. Yves Rocher Maseczka do twarzy nawilżająca z sokiem z winogron - 50 ml.
5. King Queens Żel pod prysznic miodowy - 30 ml.
6. Yves Rocher Pomadka nawilżająca z serii Couleurs Nature - Kolor: Francuska Róża - R208 - 3,7 g.

7. Flormar Pomadka powiększająca usta nr 12 - 4,5 g.
8. Flormar Mono Eye Shadow - Pojedynczy cień do powiek, kolor: złota brzoskwinia - 5 g.
9. Avon Color Trend Dwukolorowy cień do powiek Storm.
10. Lip Smacker Truskawkowy błyszczyk do ust w blaszanej puszce w kształcie serca - 6,7 g.
11. Marion Spa Maseczka Peel Off Wygładzająca - 6 ml.

12. Lioele Vita Shake Pack Cranberry - pojedyncza maseczka do twarzy w saszetce.
13. Lioele Triple the solution BB Cream - próbka kremu BB.
14. Lioele  3D Skin Fix Make Up Mase - baza pod podkład - próbka.
15. Yves Rocher SOS Detox Slimming Gel - próbka 5 ml.
16. Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Recovery Complex - krem pod oczy - próbka 5 ml.
17. Floslek Podkład antybakteryjny matujący do cery mieszanej i tłustej - kolor: 1 - próbka 2 ml.
18. Hair Styler Modelująca spinka do włosów, wypełniacz koka.


19. Yves Rocher Pojemna kosmetyczka z 3 kieszeniami na suwak i lusterkiem.

  

Regulamin rozdania:
1. Rozdanie trwa od 07.09.12 do 30.09.12 do godz. 23:59.
2. Rozdanie przeznaczone jest dla pełnoletnich użytkowników lub dla niepełnoletnich za zgodą rodziców. Pamiętajcie, że musicie podać mi adres do wysyłki, jeśli wygracie. Wysyłam tylko na adres na terenie Polski.
3. Aby wziąć udział w rozdaniu należy spełnić następujące warunki:
- być publicznym obserwatorem mojego bloga, nie anonimowym (1 los);
- napisać w komentarzu pod niniejszym postem odp. na pytanie: Za czym/za kim aktualnie najbardziej tęsknię?
4. Dodatkowe losy można zdobyć przez:
- dodanie mojego bloga do blogrolla (+ 1 los),
- dodanie na swoim blogu notatki o rozdaniu (+ 2 losy),
- dodanie w pasku bocznym swojego bloga banera z info o rozdaniu (+ 1 los),
- pierwsze 3 osoby z listy najaktywniejszych komentujących na blogu dostają + 1 los.
Łącznie do zdobycia 6 losów.
5. Zgłoszenia z blogów, które są stworzone tylko do brania udziału w rozdaniach będę anulować.
6. Wyniki ogłoszę w ciągu 3 dni od zakończenia rozdania.
7. Nagrodę wysyłam Pocztą Polską do 3 dni od otrzymania adresu szczęśliwej osoby.
8. Na adres szczęściarza czekam 5 dni od dnia ogłoszenia wyników.
9. Rozdanie obejmuje paczkę z wszystkimi wymienionymi kosmetykami. Wygrywa jedna osoba.
10. Odp. na pytanie nie wpływa na wygraną. Losowanie będzie dziełem przypadku:)


Oto ściąga do zgłoszenia:
Obserwuję jako:
E-mail:
Mam Cię w blogrollu - TAK/NIE (link do bloga)
Notka o rozdaniu - TAK/NIE (link do notki)
Zdjęcie w pasku bocznym - TAK/NIE (link do bloga)
Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za....


Zdjęcie do umieszczenia w pasku bocznym.



Powodzenia!
Magda

122 komentarze:

  1. Obserwuję jako: Ewka501
    e-mail: ewka501@op.pl
    Mam Cię w blogrollu i dodałam baner http://cosmetics-rainbow.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za słoneczną pogodą i długimi wieczorami spędzonymi z przyjaciółmi.

    OdpowiedzUsuń
  2. Obecnie nie tęsknię za niczym, ale jak sobie pomyślę, że moje dzieci kiedyś dorosną i wyfruną z domu, to już za nimi tęsknie (takie mnie ostatnio naszły myśli, bo koleżanki syn właśnie wyjechał na studia, a ona bardzo to przeżywa i myślę, że i ja będę tak reagować za kilkanaście lat).

    Obserwuję jako: Dorota
    mail: dorota.blog@wp.pl
    blogroll: tak (tylkopolskiekosmetyki.blogspot.com)

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: agnieszkazg
    E-mail: agoooooosia@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za błogim stanem życia, w którym nie musiałam nic robić. Ani pracować, ani uczyć się, ani zaprzątać sobie głowy codziennymi obowiązkami. Więc wychodzi na to, że tak naprawdę tęsknię za dzieciństwem :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: Anna Chwistecka-Samson
    E-mail: anna.chsamson@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - TAK (http://anna-kosmetykoholiczka.blogspot.com/2012/09/rozdanie-u-77gerda.html)
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK (http://anna-kosmetykoholiczka.blogspot.com)
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... moim synkiem... Jest ze mną, jest cały czas, ale... tęsknię za jego głosem, za jego spojrzeniem, za tym wszystkim co zostało nam odebrane... Twoje pytanie uświadomiło mi, jak bardzo mi tego brakuje, jak pragnę usłyszeć z jego ust "mama" i tego, żeby popatrzył mi w oczy, żeby mnie zobaczył, żeby... za dużo tego...

    OdpowiedzUsuń
  5. Tęsknię za chwilami dla samej siebie bez wyrzutów sumienia.

    E-mail: isabeel117@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://ochisabeelblog.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - TAK http://ochisabeelblog.blogspot.com/2012/09/rozdanie-u-77gerda-i-detoks.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK





    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: kinga-make-up
    E-mail: kinga-make-up@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://www.kinga-make-up.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za dzieciństwem, za beztroską zabawą, nieświadomością, nieznajomością problemów, bezkarnym obżeraniem słodyczami... :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako Kosmetyczne Remedium w blogrollu to od dawna cię mam
    notek banerów niet- mam lenwca

    Tęsknię za Psem za Beaglem nie mam z kim spać;/ nie ma mi kto wpierdzielić materaca za 2 tysie. nie ma mi kto zjeść tamponów z torebki ani nowego lakieru.:( No tęsknie za nim

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Kasia P.
    E-mail: kasia6xd@interia.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://cosmeticsandadvice.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://cosmeticsandadvice.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za chwilami, które były beztroskie, nie myślało się o problemach, wszystko było łatwiejsze i piękniejsze. W życiu człowieka jest wiele sytuacji, które będzie pamiętał przez całe życie, dlatego najlepiej jest, aby każdy nasz dzień był wyjątkowy. ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: sarthinker
    E-mail: aniasamoc114@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE (
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za latem. był czas że byłam niemal o krok od szczęścia, ale wszystko się posypało. No nic, trzeba lecieć dalej:)

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: Paubia
    E-mail: paubiana@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://paubiana-i-jej-swiat.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://paubiana-i-jej-swiat.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za dzieciństwem, czasem gdy nie było tylu obowiązków, wiodło się beztroskie życie, cieszyło się błahostkami, a problemem było tylko zepsuta zabawka.

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako BeautyWizaż
    ewelina_niunia@o2.pl
    blogroll nie
    notka nie
    zdjęcie w pasku bocznym nie

    Najbardziej tęsknię za beztroskim dzieciństwem, murzynkiem mojej babci z pyszną polewą i kolorowymi cukierkami :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: bunialook
    e-mail:iwonulka1@tlen.pl
    mam Cie w blogrollu: NIE (nie wiem jak to zrobić - wiem, ze to żenujące...;))))
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za cudownymi słonecznymi wakacjami, gdzieś daleko... beztrosko... bez ludzi tylko z mężulkiem;)))

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuje jako: MissNia2012
    E.mail: NastasiaScatena@gmail.com
    Mam cie w blogrollu: Tak http://missniasworld.blogspot.it/
    Notka o rozdaniu: Tak http://missniasworld.blogspot.it/2012/09/rozdanie-u-77gerda-szybki-post-aby.html
    Zdjecie w pasku bocznym: Tak http://missniasworld.blogspot.it/
    Odpowiedz: Mysle ze nic mi nie brakuje w tym momencie:)

    OdpowiedzUsuń
  14. * obserwuję jako: zenu szka
    * mejl: zenuszka@wp.pl
    * blogroll: nie
    * notka: nie
    * odpowiedź: za moim chłopakiem, który mieszka 40km ode mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: Camille
    E-mail: camillebeauty123@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK (camille-beauty.blogspot.com)
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK (camille-beauty.blogspot.com)
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za wakacjami, które właśnie się skończyły i za upalnymi, słonecznymi dniami.

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako:kafetka
    E-mail:anastazja1923@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - /NIE
    Notka o rozdaniu - /NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za swoją figura i rozmiarem 36....:(jestem w 5 miesiącu ciąży i moja waga idzie w górę...bardzo kiepsko się czuje w rozmiarze 40 i olbrzymim brzuchem...dlatego tęsknie za moimi jeansami i obcisłymi bluzkami... ale jeszcze tylko kilka miesięcy...mam nadzieję...

    OdpowiedzUsuń
  17. obserwuję jako: Asja
    e-mail: asjuniakcn@o2.pl

    odpowiedź: najbardziej tęsknie za wiosennym polskim powietrzem... i rodziną w Pl

    OdpowiedzUsuń
  18. Najbardziej tęsknię za powrotem do zdrowia.

    Obserwuję jako: farfaraway/L.
    E-mail: applaudissement/małpka/gmail.com
    Mam Cię w blogrollu -
    Notka o rozdaniu -
    Zdjęcie w pasku bocznym -

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: weronisiek
    E-mail: weronisiek@gazeta.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://www.wyznaniakosmetoholiczki.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://www.wyznaniakosmetoholiczki.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za czasem kiedy mieliśmy tylko siebie i czas tylko dla siebie. Może to egoistycznie brzmi bo teraz mamy dziecko i też jest wspaniale, ale właśnie za tamtym czasem beztroskiego zakochania bardzo tęsknię...

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Martha Z
    mail. : j11022011@gmail.com
    Mam w brogrollU : TAK od dawna nemeconnaispasmz.blogspot.com
    Notka- Nie
    pasek boczny - TAK nemeconnaispasmz.blogspot.be

    Najbardziej tęsknię za ludźmi, do których (jest ich niewielu) bardzo, ale to bardzo się przyzwyczaiłam - dopiero teraz ich doceniłam, dopiero teraz gdy są ode mnie oddaleni setki kilometrów, pomimo, że czas jest ten sam, do miejsca przywykłam- niestety nie znajdę tu- nie chcę, nie szukam- takich ludzi jakich miałam w Polsce. Dopiero teraz doceniam jak jest mi bliska moja kochana teściowa- przez ostatnie 2 miesiące pobytu w kraju, mieszkałam z Nią pod jednym dachem, pierwsze moje myśli ?- JAK JA WYTRZYMAM? (moja teściowa jest osobą o mocnym charakterze, która chciałaby aby każdy się do Niej dostosował, niestety bądź stety ja także mam taki charakterek).. pierwsze dni były ciężkie- z dala od męża, który wyjechał za pracą, nowe mieszkanie, do którego nie mogłam się przywiązać, bo wiedziałam, że nie długo je zmienię na zupełnie inne- inny kraj, inny język, jedyne co mnie pocieszało to córeczka, która była ciągle przy mnie- Taka moja ostoja po dziś dzień.
    Co do teściowej, zmieniłam o Niej zdanie o 360 stopni, okazała się osobą ciepłą, serdeczną, wyrozumiałą, twardo stojącą po mojej stronie, i pomimo wielu nieuniknionych sprzeczek, zawsze wychodziłyśmy z Nich cało, z bolącymi od śmiechu brzuchami, chwilami mówiła do mnie
    "Już przestań, bo przepukliny od śmiechu dostane wariatko"
    to wspaniałe słowa, płynące z ust osoby, z którą kiedyś miało się "na pieńku"
    Piszemy, rozmawiamy- lecz to nie to samo, co usiąść przy lampce dobrego wina, z miską pełną uwielbianych przez Nas obie łakoci, i pośmianiu się. Teraz tylko liczę na to, że będzie Nam dane nie długo się spotkać oko w oko i ponownie dojść do tego etapu, w którym ze śmiechu obie się popłaczemu :(

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: wiolka94
    E-mail: wioleta-lenckowska@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://wiolka94.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... wakacjami ;p

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: Jessie
    E-mail: justynai@op.pl
    Mam Cię w blogrollu -NIE i reszta tez nie
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za....WAKACJAMI i ludźmi których poznałam na koloniach i obozach ♥

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: madzia71a
    E-mail: madzia71a@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za wakacjami!

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: madziowa
    E-mail: magdalena-lenckowska@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://wiolka94.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za beztroską, brakiem obowiązków i za czasem, kiedy człowiek "nie żył w ciągłym biegu"...

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako Kosmetyczna Kraina
    email: kosmetyczna kraina@gmail.com
    mam Cię w blogrollu: nie
    notka o rozdaniu: nie
    zdjęcie w pasku bocznym: nie

    Tęsknię za smakiem owoców moreli. Uwielbiam. To smak mojego dzieciństwa :)

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: aSHa
    E-mail: cudmiodimalinka@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://cudmiodimalinka.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - TAK http://cudmiodimalinka.blogspot.com/p/rozdania.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za... o dziwo za moją siostrą. W dzieciństwie wiadomo jak to jest z młodszym rodzeństwem, ale z niektórych rzeczy na szczęście się wyrasta. Niestety mieszkamy teraz w innych miastach i rzadko się widujemy... Gdy ona przyjeżdża do domu rodzinnego to ja nieraz nie mogę, i koniec końców widzimy się raz na 2 miesiące. Na szczęście są telefony i darmowe minuty w abonamencie :D

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: padlina
    E-mail: padlina [małpa] autograf [kropka] pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za nauką :P Zakończyłam dłuuugą edukację i szukam pracy ale... najchętniej uczyłabym się dalej :)

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako:dziwna_papryka
    E-mail:monia1311@op.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... za niczym nie tęsknie ;) Naprawdę doceniam i cieszę się z tego kim i gdzie jestem teraz :) Cieszę się teraźniejszością, nie mogę doczekać przyszłości i staram nie oglądać wstecz :)

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: czarnulkaa
    E-mail: klaudia.sobolewska277@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - nie
    Notka o rozdaniu - nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - nie
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moim chlopakiem kiedy caly tydzien jest w pracy i rzadko sie odzywa;/

    OdpowiedzUsuń
  30. Obseruję jak Alenda
    Mam Cię w blogrollu NIE, bo nie wiem co to...
    Notka o rozdaniu - NIE, ale może jutro napiszę :)
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za motylami w brzuchu, które nie dają spać, mgle na oczach, która przysłania wszelkie niedoskonałości, oczekiwaniem zatrzymującym czas, gdzie jedna minuta trwa jakby była godziną, byciem na miłosnym haju i niemęczącą bezsennością.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. mój mail: aleksseb@gmail.com (dzień bez zapomenia jest dniem straconym :D )

      Usuń
  31. Obserwuję: alex.fsh
    Mam cię w blogrollu: http://alex-fsh.blogspot.com/
    Notka & zdjęcie: NIE

    Odpowiedź: Tęsknię za każdą literką jego imienia. Za każdą , którą mogę wypowiadać w sposób niezrozumiały dla mnie samej. Tęsknię za jego śladami na śniegu, odbiciami palców na drzwiach od łazienki, gdy wychodzi rano po cichu do pracy , a chroboczące drzwi usilnie chcą mnie obudzić ze snów uniesienia. I za tym, kiedy mówi mi "uważaj", "tego nie rób" "to nie dobre". Wtedy wiem , że się martwi i nie mam już głupich pytań nierozwiewających watpliwości. Czasem uświadamiam sobie jak bardzo tęsknię za jego zwykłym "JESTEM". Jak odpala papierosa od kuchenki gazowej, jak sięga za łyżeczkę stołową, mając zamiar wsypać do kawy trzy łyżki cukru, a może nawet i cztery ... To w zasadzie bez znaczenia... Tęsknię za tym , że po prostu jest , że gdzieś z drugiego pokoju słyszę jak odkręca wodę w kranie, lub szeleści w kuchni otwierając chińską zupkę. Cieszę się , że TĘSKNIĘ bo zawsze w takich momentach owianych wpsomnieniem i retrospekcją wiem , że mam za kim i dla kogo tęsknić, a to mimo wszystko piekne uczucie.

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: Rudaaaaa
    E-mail: ruda2106blog@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK (http://ruda2106.blogspot.com/)
    Notka o rozdaniu: NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK (http://ruda2106.blogspot.com/)

    Najbardziej tęsknię za: moją kochaną Babcią, która zmarła wiele lat temu. Była to osoba, na którą zawsze mogłam liczyć, która zawsze służyła mi radą, troszczyła się o mnie, broniła kiedy trzeba było. Dawała mi wsparcie, którego nie mam niestety od własnej matki. Bardzo mi jej brakuje.

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: ewlyn
    E-mail: marybru.pl@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://polish-my-nail.blogspot.pt
    Notka o rozdaniu - TAK http://polish-my-nail.blogspot.pt/2012/09/77gerda-rozdaje.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://polish-my-nail.blogspot.pt
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... rodzicami i rodzina w PL

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: wiolkaa93
    E-mail: mojczyk@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - TAK http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com/p/rozdania-i-konkursy.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za zimą :)

    OdpowiedzUsuń
  35. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako:
    E-mail:lesage@poczta.onet.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://panoramalesage.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - TAK
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za....słońcem

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: lacquer-maniacs
    E-mail: lacquermaniacs@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK www.lacquer-maniacs.blogspot.com
    Notka o rozdaniu - TAK:
    http://www.lacquer-maniacs.blogspot.com/2012/09/rozdania.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK www.lacquer-maniacs.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za szczęściem i beztroską. Tak, wiem że to jest życie, czas biegnie do przodu, ale w obecnym świecie na każdym prawie kroku należy uważać, bo dosłownie wszędzie jest wyścig szczurów, liczą się bardziej Ci przebojowi, idzie się po trupach do celu itp. A to nie jest szczęście i szczęśliwy świat. Obecnie chyba większość, bo też nie wszyscy z nas, mają okres szczęścia gdy są mali - nie dotyczą ich problemy świata dorosłych a jedyną zagwozdką jest to którą zabawką się teraz mam pobawić. Gdy wkraczamy w świat dorosłych, musimy zmagac się ze swiatem, który opisałam powyżej. Mało kiedy liczy się sam człowiek, relacje interpersonalne. Związek nie jest już często związkiem prawdziwym, z zachowaniem wierności. Ubolewam nad tym wszystkim, jasne, można próbować stworzyć sobie własny, szczęśliwy świat. Ale... I tak jakiś problem zawsze się w tym pędzącym jak błyskawica świecie pojawi... Mogłabym jeszcze wiele napisać na ten temat, ale... To temat rzeka :)

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: immenseness90
    E-mail: immenseness90@o2.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://immenseness.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://immenseness.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za Stanami Zjednoczonymi i tym, że tam miałam zupełnie inne życie i zupełnie inny świat. Gdyby się tylko dało mogłabym nawet teraz zaraz tam pojechać chociaż na trochę, ale żeby znów zobaczyć te miejsca i tych ludzi, których mi tak bardzo brakuje.

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako:Kamyczek
    E-mail: histttoria@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://kamykowyswiat.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - TAK http://kamykowyswiat.blogspot.com/p/rozdania.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za studiami :D Tak, na chwilę obecną tesknię za moim studenckim miastem, wydziałem i profesorami. 3miesięczne wakacje powoli się kończą i bardzo się cieszę, że już niedługo tam wracam. Tęsknię za swoimi znajomymi i przyjaciółmi, imprezami i resztą uroku życia w akademiku :))

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako: anenia
    E-mail: vladona@interia.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK
    Notka o rozdaniu -NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://aneniakosmetyki.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za latem - co prawda jeszcze nie ma oficjalnej jesieni, ale już można poczuć jesienna pogodę. U mnie dzisiaj za oknem szaro, buro i ponuro... Pada i brak słońca a ja tak lubię letnie słońce i te długie letnie dni, grillowanie i wypoczynek nad wodą ...

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: Chelsea-Lena
    E-mail: chelsea@onet.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK (http://rainbow-above-me.blogspot.com/)
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK (http://rainbow-above-me.blogspot.com/)
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za .... moim chłopakiem, nawet gdy jest przy mnie, ale mam świadomość, że niedługo wyjdzie i nie zobaczę go przez następnych kilka godzin.

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako: Wiktoria Miśkiewicz
    E-mail: arinasa20@interia.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... mamą , któr wyjechała do Holandii do pracy już 3 miesiące temu .

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako: Saga
    E-mail: sagabeautyblog@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://sagabeauty.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... ciepłą pogodą.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

      Usuń
  44. Obserwuję jako: tuhaniahh
    E-mail: tuhaniah@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za....hmm, myśle, ze dopiero zaczne tęsknić. Niedługo sie wyprowadzam, zupełnie zmieniam życie...pewnie będzie mi brakować tego starego, znanego już. Chociaż mam też nadzieje, że to nowe będzie pozytywne.

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako: setfiretotherain
    E-mail: niezapominajki91@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK- http://frozenmalibu.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za beztroską dzieciństwa ;)

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: aparatka
    E-mail: xfinepix@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://pixfine.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://pixfine.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za radością życia jaką miałam w dzieciństwie. Za tym nicnierobieniem, beztroską i wieczną zabawą :)

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako: yesiwantyouback
    E-mail: yesiwantyouback6@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK www.yesiwantyouback.blogspot.com
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK lewy pasek www.yesiwantyouback.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za najlepszymi wspomnieniami i za czasami, które nigdy nie wrócą

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako: MuStories (inna ikonka ze zdjeicem niz tutaj)
    mail: jagoda.bemben@gmail.com
    blogroll: nie
    notak: nie
    baner na pasku: TAK

    http://make-up-stories.blogspot.com/

    odpowiedź: Najbardziej teśknię za moją mamą. Miałam 15 lat jak zmarła, w grudniu mija 10 lat od tego czasu.... nawet nie wiem kiedy ten czas tak zleciał..(?) tym bardziej tęsknię teraz kiedy sama jestem mamą. Mam dwie cudowne córki i świata poza nimi nie widzę..co ja bym dała, zeby móc się przytulić do niej, jak ja chwytam je w swoje ramiona! ...jestem z zdania, ze czas leczy rany - sprawdziłam, to już nie boli....tylko tesknota pozostaje.

    Również zapraszam serdecznie na rozdanie:)

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję jako: Jessie
    E-mail: justynai@op.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE (link do bloga)
    Notka o rozdaniu - NIE (link do notki)
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE (link do bloga)
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... moim chomikiem był taki kochany ;P

    OdpowiedzUsuń
  50. OObserwuję jako: Sharona
    E-mail: mpiosenki@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym -NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za dzieciństwem :)

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako: Marzena Próchniak
    E-mail: marzena84p@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://marzena84beauty.blogspot.com
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://marzena84beauty.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za osobami, które zbyt wcześnie opuściły ten świat.

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako: Wiedźminka
    E-mail: a_rey@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za swoją pierwszą miłością, tymi emocjami związanymi z nią oraz z tym szczególnym uśmiechem..

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako: Monia88
    E-mail: monika_olipra@interia.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... moim Misiem kiedy jestem sama w łózku......

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako:Aga W
    E-mail:aaga3010@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - Nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK agnesbeauty.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za....może to wyda się dziwne ale tęsknie i to bardzo za pracą, jestem bezrobotna od lutego i strasznie mi to przeszkadza jednak jak człowiek nie ma stałego zajęcia do końca nie jest szczęśliwy i tak właśnie jest u mnie :(
    zapraszam równiez do siebie na moje powitalne rozdanie
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako: czarnulkaa
    E-mail: klaudia.sobolewska277@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK www.modelinkaaa.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moja najlepsza kolezanka, z ktora moge pogadac o wszystkim, rozumiemy sie bez slow. aktualnie przebywa w Warszawie, zalapala sie tam do pracy i gdy potrzebuje szczerej rozmowy to nie bardzo mam z kim pogadac;/

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję jako: Olkaa :P
    Mail: ola_aleks2@poczta.onet.pl
    Mam cię w blogroll: TAK
    Notka: NIE
    Banerek: Tak, tylko trzeba poszukać, po prawej stronie http://my-crazy-moment.blogspot.com/

    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za tym beztroskim życiem, chodzi mi o dzieciństwo. Oczywiście teraz nie jestem dorosła, jestem jeszcze dzieckiem, ale to nie to samo. Wtedy nikt się nie przejmował, co o nim ludzie pomyślą, bawił się w atomówki, wróżki itp :) A teraz? Teraz to dla każdego wstyd, bo co? Bo powie, że zachowuje się jak dziecko? Teraz nawet głupio w zwykłego berka pograć, czy w gumę do skakania, czy w skakankę :/ Chciałabym, aby wróciło dzieciństwo. Te wszystkie jego smaki, zabawy, kłótnie, po których nie minęło nawet 5 minut, a my już się godziliśmy. Tak, za tym najbardziej tęsknię.
    Pozdrawiam cieplutko :*

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję jako: dzara6
    E-mail: dzara6@poczta.onet.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moim pieskiem, który zdechł w tym roku, potrącony przez samochód. Piętnaście lat razem... Zapamiętam go jako zawsze niesfornego, gryzącego mnie po kostkach szczeniaczka :)
    Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuję jako: lovely-paula
    email: lovely-paula@wp.pl
    blogroll: tak
    Notka: tak : www.zareklamowane-przereklamowane.blogspot.com
    baner: nie

    Odp: Tęsknię aktualnie za Szkocją. Spędziłam tam 4 lata a aktualnie od 2 lat przebywam w Polsce. Brakuje mi tamtejszego klimatu, jedzenia, życzliwych ludzi... i przede wszystkim pięknych widoków :) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tam wrócę...

    OdpowiedzUsuń
  59. Obserwuję jako: Sonia
    E-mail: fashiomunication@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK (http://fashiomunication.blogspot.com/)
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za beztroskimi latami dziecięcymi. Brak wytyczonego planu dnia, brak większych trosk, zmartwień, nawału pracy/nauki. To było to! I niestety te czasy nie wrócą.

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję jako: JoanneDevian
    E-mail: asik27@onet.eu
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za latem i wakacjami, które tak szybko mi w tym roku minęły, zmuszając do pójścia do nowej szkoły. Marzę, aby ten rok szkolny szybko minął i abym znów mogła się cieszyć wolnym czasem, spędzonym z rodziną i przyjaciółmi.

    OdpowiedzUsuń
  61. Obserwuję jako: Cleo
    E-mail: babiak.natalia@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK (http://mamswojeracje.blogspot.com/)
    Notka o rozdaniu - TAK (http://mamswojeracje.blogspot.com/p/77gerda-rozdanie.html)
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK (http://mamswojeracje.blogspot.com/)
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za słońcem, wysoką temperaturą, ładną pogodą, bezchmurnymi dniami i beztroskimi wakacyjnymi przeżyciami :)

    OdpowiedzUsuń
  62. Obserwuję jako: Cooki
    E-mail: cookis.world@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - TAK http://cookis-world.blogspot.com/2012/09/rozdanie-u-77gerda.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://cookis-world.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za ... niektórymi wspomnieniami z przeszłości. Chciałabym przeżyć je jeszcze raz!

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuję jako: Ada Zyta
    E-mail: theblondines@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - TAK http://www.zlotewlosy.blogspot.com/2012/09/lactose.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://www.zlotewlosy.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moją siostrą, która mieszka w Stanach i niestety widzimy się raz na kilka lat. Siostrzana miłość jest nie do opisania słowami i nie zna żadnych granic. I mimo, że brakuje mi wielu rzeczy to jednak czas spędzony wspólnie z siostrą jest bezcenny.

    OdpowiedzUsuń
  64. Obserwuję jako: sylwia19964
    E-mail:sylwia_19964
    Mam Cię w blogrollu - nie
    Notka o rozdaniu - nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - nie
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za meczami siatkówki. <3

    OdpowiedzUsuń
  65. Obserwuję jako: monisiaxp
    E-mail: monikas2321@interia.pl
    Mam cię w blogrollu - TAK
    Notka o rozdaniu - TAK
    Zdjęcie w padku bocznym - NIE

    Najbardziej tęsknię za końmi, za tym ich cudownym rżeniem gdy wchodziło się do stajni. Za jazdą na nich, za wiatrem we włosach, za strachem który zawsze trochę mi towarzyszył, za upadkami i chwilami niepewności. Za bieganiem po padoku za końmi i wygłupy. Za przygotowywaniem się tygodniami do zawodów, a i tak wszystko działo się na ostatnią chwilę. Za czesaniem ich sierści, za wycinaniem im wzorków w zimowej sierści, za kąpaniem i bitwami na wodę. Za pleceniem warkoczyków i czyszczeniu kopyt. Za karmieniem, pojeniem i pracy.
    Za tym wszystkim bardzo tęsknię, i ledwo co funkcjonuję.

    OdpowiedzUsuń
  66. Obserwuję jako: Magdalena B
    E-mail: lady1307@interia.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://magicwordcherry.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za....
    bezpiecznym światem z dzieciństwa,w którym zawsze mogłam się skryć w ramiona matki,gdy czegoś się bałam lub nie rozumiałam, tęsknie za czasem, gdzie nie było trzeba myśleć o tym co będzie jutro.

    OdpowiedzUsuń
  67. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  68. Obserwuję jako: Magdalena x
    E-mail: threw.me@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://mescosmtiques.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - TAK/NIE http://mescosmtiques.blogspot.com/2012/09/dzisiaj-zapraszam-was-na-rozdanie-u.html#comment-form
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK/NIE http://mescosmtiques.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za tym, kiedy przychodziłam do domu, czekała na mnie mama, podawała gorący, pyszny obiad. Czasem irytowała swoim 'co w szkole', często nie pozwalała mi na różne wyjścia, zmuszała do sprzątania. I mimo że kiedyś tego nienawidziłam, to teraz, na 3 roku studiów brakuje mi tego, tym bardziej, że dzieli nas pewna odległość.

    OdpowiedzUsuń
  69. Obserwuję jako: bobik
    E-mail: becha@onet.eu
    Mam Cię w blogrollu - nie
    Notka o rozdaniu - nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK (www.kopnij-to.blogspot.com)
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za mamą, która pracuje w Niemczech. Tyle...

    OdpowiedzUsuń
  70. Obserwuję jako : Wera
    e-mail: werxon@onet.pl
    mam cie w blogrollu - nie
    zdjęcie w pasku bocznym- TAK
    notka o rozdaniu - TAK http://kosmetykiweroniki.blogspot.com/2012/09/rozdanie-u-77gerda.html
    odpowiedż : najbardziej tęsknie za bestroskim dzieciństwem , w którym nie martwiłam się o nic i za dawną przyjaźnią z dzieciństwa która niestety nie przetrwała .

    OdpowiedzUsuń
  71. Mam Cię w blogrollu - TAK http://my-style-on-the-world.blogspot.com/
    Majl-klemcia2001@gmail.com
    Notka o rozdaniu - nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://my-style-on-the-world.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za dzieciństwem za tymi zabawami za moją przyjaciółką od dzieciństwa która wyjechała do szkocij tęsknie za tamtym życiem gdy wszystko było proste i nie było problemów...Tęsknota to najgorsze uczucie




    Moja mama się zgadza ale jak to pokazać?
    Odpisz u mnie na blogu pod jakimś najnowszym poście lub na mejla - klemcia2001@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  72. Obserwuję jako: Monika Kulik
    E-mail: monikul@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moim dziadkiem, ponieważ odszedł za szybko. Nie zdążyłam wielu Jego historii wysłuchać a wiele miał do powiedzenia.

    OdpowiedzUsuń
  73. Obseruję jako : Kate Nate
    e mail : natka1500@gmail.com
    Notka : będzie na blogu w najblizszym czasie-jutro . adres bloga :http://crossstitchandbracelets.blogspot.com/
    Odpowiedż : Za słoncen , widokiem morza i gór :)

    OdpowiedzUsuń
  74. Obserwuję jako: angelisia.k
    E-mail: angelisia.k@o2.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://angelisiak-bloguje.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://angelisiak-bloguje.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... beztroskim dzieciństwem....

    OdpowiedzUsuń
  75. Obserwuję jako czarna-kocurka
    Mój e-mail: moni.kocurka@gmail.com
    Banner z info o rozdaniu: fit-and-sexy.blogspot.com
    Najbardziej w tym momencie tęsknię za latem, które niestety powoli się kończy... Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  76. Obserwuję jako: xkeylimex
    E-mail: kaylime@onet.pl
    Mam Cię w blogrollu - nie
    Notka o rozdaniu - nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://xkeylimex.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moim kredytem studenckim, który właśnie się kończy- koniec dostawania kilku stówek miesięcznie za nic- trzeba iść do pracy :P

    Zapraszam też na moje blogowe rozdanie :)

    OdpowiedzUsuń
  77. Obserwuję jako: Dagmara Chabło
    E-mail: dagus6284@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za wakacjami...! Ciepło, lenistwo, niczym nie trzeba było się przejmować... A teraz? Wszystko na głowie, ani chwili wolnego czasu :)

    OdpowiedzUsuń
  78. Obserwuję jako: moooni-que
    E-mail: mon92@vp.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK - www.moooni-que.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za beztroskim dzieciństwem. Pamiętam, że wtedy strasznie chciałam dorosnąć i być duża, teraz tego żałuje, było tak miło i przyjemnie, ale niestety, czasu nie da się cofnąć..
    pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  79. Obserwuję jako:imponderabilia
    E-mail:zanka88@onet.eu
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - nie
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moją przyjaciółką. Wyjechała do innego kraju i mamy bardzo ograniczony kontakt. Telefony i maile to niestety nie to samo. nawet nie wiedziałam, że będzie mi tak bardzo brakowało tych naszych spotkań....

    OdpowiedzUsuń
  80. Obserwuję jako: wulkan_energii
    E-mail: nikol812@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://kosmetycznastudnia.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - TAK,informacja pod koniec notki : http://kosmetycznastudnia.blogspot.com/2012/09/walka-o-piekne-wosy-czi.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://kosmetycznastudnia.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moim najukochańszym Psiakiem,który dwa dni temu odszedł za Tęczowy Most :-(.Spędziliśmy razem 12 lat.Za choćby jeden dzień więcej oddałabym wszystko,co mam.Ludzie nie rozumieją mojego bólu,zwłaszcza ci,którzy nie mają zwierząt bądź traktują je przedmiotowo.Ale jak ma nie boleć strata najlepszego Przyjaciela,takiego,który jadł ze mną z jednego talerza,spał pod jedną kołdrą,kochał mnie,gdy przeżywałam zarówno najlepsze jak i najgorsze dni swojego życia,gdy byłam bezsilna i potykałam się o byle kamień,gdy skakałam ze szczęścia pod niebiosa?Był ze mną w każdej chwili i nie musiałam Mu mówić,jak bardzo Go potrzebuję.On sam dobrze o tym wiedział.Gdy zaciskałam pięści z bólu,czule lizał mnie po rękach.Kochał mnie bezwarunkowo i nie liczyło się,czy jestem dobrym człowiekiem,czy w danej chwili popełniam największy błąd.Ostatniego dnia spojrzeniem prosił mnie o pomoc,a ja byłam tak cholernie bezsilna,bo mogłam Mu dać tylko swoje dziurawe serce,ciepło swojego ciała i spokój,lecz nie wyleczyłam Go z bólu :-(.Cząstka mnie umarła i nie potrafię sobie bez Niej poradzić.

    OdpowiedzUsuń
  81. Obserwuję jako: Malina
    E-mail: malinowe.zycie@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - nie
    Notka o rozdaniu - nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK www.tu-sei-la-mia-vita.blogspor.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za gorącym latem ;)) I upalnymi godzinami na plaży :)

    OdpowiedzUsuń
  82. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  83. Obserwuję jako: Madzia Cz
    E-mail: czmadzia7@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://madziaaa3.blogspot.com
    Notka o rozdaniu - TAK http://madziaaa3.blogspot.com/2012/09/http77gerda.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://madziaaa3.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za czekoladą, która właśnie zjadłam :(

    OdpowiedzUsuń
  84. Obserwuję jako: clarry79
    E-mail: sppike@buziaczek.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK/NIE (link do bloga) NIE.
    Notka o rozdaniu - TAK/NIE (link do notki) NIE.
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK/NIE (link do bloga), TAK (www.goga91.blogspot.com)
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za....wakacjami i dzieciństwem.

    OdpowiedzUsuń
  85. Obserwuję jako: madziusiek19
    E-mail: madziusiek19@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - TAK http://koralikoweinspiracje.blogspot.com/2012/09/rozdanie-u-77gerda.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://koralikoweinspiracje.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za....chwilami, kiedy nie musiałam się martwić, żeby wcześnie wstać, zdążyć na zajęcia czy autobus po miesięcznym pobycie poza domem, żeby zrobić zakupy, żeby ogarnąć materiał na kolejne zaliczenie, umyć łazienkę, zamknąć drzwi na klucz, zrobić pranie.....

    OdpowiedzUsuń
  86. Obserwuję jako: Agata pisze...
    E-mail:atula.blogspot@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://agatapiszeee.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://agatapiszeee.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moją drugą połową:(


    OdpowiedzUsuń

  87. Obserwuję jako: Jeannette <3
    E-mail: indijosmerigna@o2.pl
    Mam Cię w blogrollu -NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://redjennyrockroll.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za....dzieciństwem.

    żal:
    bajek
    kołysanek
    baniek mydlanych
    wyplatanych wianków
    korali jarzębinowych
    lalek i gałganków
    żal:
    kożucha na mleku
    nielubianej owsianki
    zabaw w przedszkolu
    kolegi z tych lat i koleżanki
    żal:
    pierwszego zeszytu
    dwói i pierwszej piątki
    serca wyrytego na ławce
    z napisem od M dla głupiej Anki
    żal:
    warkoczy splatanych
    z płaczem każdego ranka
    poplamionej sukienki
    zdartego kolanka
    żal:
    skradzionego całusa w policzek
    a jak cieszył !
    pod ławką aż sie schował
    ha-ha-ha- tak się speszył
    żal:
    spotkań pod trzepakiem
    miłosnych liścików
    ukradkiem pisanych
    na lekcji polskiego

    żal ,żal, żal ogromny
    dzieciństwa minionego

    OdpowiedzUsuń
  88. Obserwuję jako: miQsiaa
    E-mail: mikusia1507@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://miqsiaa.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - TAK http://miqsiaa.blogspot.com/2012/09/rozdanie-u-77gerda.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://miqsiaa.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... hmm to nie będzie nic odkrywczego, bo z tego co widzę to już wcześniej padły podobne odpowiedzi. Ale nic na to nie poradzę, że ja z całego serca tęsknie za dzieciństwem. To był taki beztroski czas, w którym człowiek nie miał zielonego pojęcie co go czeka. Pamiętam, jak bardzo chciałam być dorosła. Teraz wiem, że niepotrzebnie tak mi się do tego spieszyło ;) To był piękny okres w moim życiu. Teraz gdy o tym sobie przypominam to kręci mi się łezka w oku ;) Tęsknię za chałką z masłem i kakao (już nigdy żadna nie smakowała tak jak ta u babci), za bieganiem boso po trawie, za moja Barbie :P długo mogłabym wymieniać... "Wehikuł czasu to byłby cud!" ;)

    OdpowiedzUsuń
  89. Obserwuję jako: Joanna_26
    E-mail: kabanos_25@onet.eu
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za tatą, który niedawno odszedł do lepszego świata :(

    OdpowiedzUsuń
  90. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  91. Obserwuję jako: Vinova .
    E-mail: vinova22@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za wakacjami, piękną pogodą i leniuchowaniem ;)

    OdpowiedzUsuń
  92. Obserwuję jako: lovemeamore
    E-mail: m.daborowska@o2.pl
    Mam Cię w blogrollu - nie
    Notka o rozdaniu - nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - nie

    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za ludźmi których już nie ma z nami. Nie ma ich i już nigdy nie będzie. Smutne jest to że niektórzy w tak młodym wieku odchodzą z tego świata. Najwidoczniej taki jest los. Czasem nawet okrutny. Najbardziej tęsknie że nie będę mogła już z nimi porozmawiać. Ale cóż na każdego z nas przyjdzie w życiu pora.

    OdpowiedzUsuń
  93. Obserwuję jako: Natalia R
    E-mail: natalia12389@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - TAK
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE (
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... chwilą w której będę mogła odpocząć i zapomnieć o problemach

    OdpowiedzUsuń
  94. Obserwuję jako: Rincewind99
    E-mail: rincewind9998@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://rincewind99.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://rincewind99.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za czasami, gdy chodziłam do podstawówki... wszystko jakieś łatwiejsze się wydawało i prostsze :)

    OdpowiedzUsuń
  95. Obserwuję jako: frau
    E-mail: a_nusia93@buziaczek.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://anusia93.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://anusia93.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moim chłopakiem. Wyjechałam na studia do dużego miasta i dzieli na 70 km. Dobrze, że istnieją telefony i internet :)

    OdpowiedzUsuń
  96. Obserwuję jako:Aneja
    E-mail: aneja003@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK anejaa.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za ludźmi z wakacji, których poznałam na obozie.

    OdpowiedzUsuń
  97. dziki agrest
    dzikiagrest1@interia.eu
    Tęsknię za...przyszłymi wakacjami,bo dopiero wtedy będę mogła popływać jachcikiem po morzu śródziemnym:)

    OdpowiedzUsuń
  98. Obserwuję jako: Obsession
    E-mail: obsession@onet.com.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://somethingtodoff.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za....

    To takie oczywiste i wprot i mało oryginalne ale tęskno mi do lat dzieciństwa, do smaków dzieciństwa, wakacji spędzanych beztrosko u dziadków, za czasem płynącym powoli wśród uśmiechów, zabaw i podczas odkrywania świata. Tęsknię za radościami, które niosły wtedy drobnostki, teraz nic nie znaczące. Swoją drogą co za pardoks: będąc dzieckiem spiedzymy sie do samodzielności, później chcielibyśmy wszystko przewrócic do góry nogami. Dobrze, że mamy wspomnienia.

    OdpowiedzUsuń
  99. Obserwuję jako: strawberry
    E-mail: strawberry.fasion.style@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://strawberryfasionstyle.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://strawberryfasionstyle.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za dziadkiem... kiedy ja byłam chora i potrzebowałam wsparcia to on trzymał mnie za rękę i wspierał... potem kiedy on tego potrzebował to ja czuwałam nad jego łóżkiem, bardzo za nim tęsknie... pamiętam jak miałam kilka lat a on przynosił mi jajeczka przepiórek, pozwalał mi jeździć z nim konno... a nawet jeździć na stosie siana... wspomnienia bezcenne...

    OdpowiedzUsuń
  100. Obserwuję jako: EwelinaHell
    E-mail: ewe_hell_m@o2.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moją babcią która nie żyje, przyjaciółką która wyprowadziła się z mojej wsi i wspólne spotkania wpół łąki kiedy tylko coś nowego się wydarzyło dobiegły końca, ale ona wyprowadziła się w dzieciństwie i właśnie za dzieciństwem bardzo tęsknie, za zabawami, beztroską, tym że nie przejmowałam się swoim wyglądem i ubiorem, po prostu wychodziłam, bawiłam się, śmiałam, tęsknię też za swoją niewinnością, kiedy chłopcy mnie nie interesowali, teraz tęsknię za jednym chłopcem, kiedy tylko go nie widzę, tęsknię jeszcze za rzeczami, które zgubiłam, które się zniszczyły, a które bardzo lubiłam.

    OdpowiedzUsuń
  101. Obserwuję jako: anioleek89
    E-mail: anioleek89@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: TAK http://anioleek89.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: TAK http://anioleek89.blogspot.com/2012/09/rozdanie-u-77gerda.html#links
    Zdjęcie w pasku bocznym: TAK http://anioleek89.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za latami beztroski kiedy nie było problemów, zmartwień czyli za dzieciństwem.

    OdpowiedzUsuń
  102. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  103. Obserwuję jako:moni0212
    E-mail:moni0212@op.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://blog-dla-kobiet.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - TAK http://blog-dla-kobiet.blogspot.com/2012/09/rozdanie-u-77gerda.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za kokosankami mojej babci.

    OdpowiedzUsuń
  104. Obserwuję jako: Ma_niusia
    E-mail: ma_niusia@gazeta.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://domowakuchnia.blox.pl/html
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... Świętym Spokojem!

    OdpowiedzUsuń
  105. Obserwuję jako:Roxanne
    E-mail:roksana633@interia.eu
    Mam Cię w blogrollu -NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za czekotubkami :D

    OdpowiedzUsuń
  106. Obserwuję jako: mirabelka
    E-mail:pozytywnyhandmade@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - Nie używam
    Notka o rozdaniu - Nie
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK pozytywnyhandmade.blogspot.com
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za czasami kiedy byłam małym dzieckiem i otaczające mnie osoby, przyjaciółki nie wiedziały co to złość nienawiśćczyobgadywanie

    OdpowiedzUsuń
  107. Obserwuję jako: agn.ciu17
    E-mail: agn.ciu17@op.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - TAK http://aszaszka.pinger.pl/m/14800455
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za chwilami w których mogę zająć sie tylko sobą. Żebym mogła zrobić coś dla siebie, dla poprawy urody czy oddaniu sie swoim przyjemnością bez martwienia sie że w pewnym momencie ktoś przyjdzie i mi przerwie bo coś będzie ode mnie chciał.

    OdpowiedzUsuń
  108. Obserwuję jako: Szufladka
    E-mail: krejzi89@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://zajrzyjdoszufladki.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://zajrzyjdoszufladki.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.... moją drugą połową, która od 3 miesięcy pracuje w Norwegii.

    OdpowiedzUsuń
  109. Obserwuję jako: Siwa
    e-mail: tusiaw4@wp.pl
    blogroll: tak http://zyciepietruchy.blogspot.com/
    notka: nie
    zdjęcie w pasku bocznym: nie
    Odpowiedź: tęsknie za moimi przyjaciółmi, którzy poszli do gimnazjum a ja męczę się jeszcze w podstawówce. Byliśmy na prawdę zżyci.. <3

    OdpowiedzUsuń
  110. Obserwuję jako:Kasia-Catharine
    E-mail:kasia1@poczta.onet.eu
    Mam Cię w blogrollu - TAK/ http://catharine1990.pinger.pl/
    Notka o rozdaniu - TAK
    Zdjęcie w pasku bocznym - TAK http://catharine1990.pinger.pl/m/14811093/http-77gerda-blogspot-com-2012-09-tesknota323-obserwatorowrozdanie-html
    Odpowiedź: za kuzynką i za szkołą


    OdpowiedzUsuń
  111. Obserwuję jako: K.B.
    E-mail: burgundowa@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE (nie mam bloga)
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE

    Najbardziej tęsknię za tym, co się jeszcze nie zdarzyło.

    OdpowiedzUsuń
  112. Obserwuję jako: sauria80
    E-mail: sauria@wp.pl
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://sauria80world.blogspot.com
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE

    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za...
    ... moją Mamą, ot tak po prostu. Za Jej ciepłym dotykiem, za tym jak gładziła mnie po główce i przytulała do serca... Za Jej wiotkimi i coraz słabszymi dłońmi, za gasnącym wzrokiem, za głosem, którego nie pamiętam... Za czasem, którego miałyśmy tak mało i czasem, który już nie był nam dany...

    P.S. Miałam nie brać już udziału w tym konkursie, bo nie lubię w necie pisać o sobie... Jednak dzielę się z Tobą moją największą Tęsknotą :)

    OdpowiedzUsuń
  113. Obserwuję jako: Nietuzinkowa
    E-mail: beatka14-19@o2.pl
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - TAK http://rozneinspiracje.blogspot.com/2012/09/konkurs-u-77gerdy.html
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE (jeszcze nie umiem :P)
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moim chłopakiem, który mieszka 600 km dalej ode mnie :(

    OdpowiedzUsuń
  114. Obserwuję jako: ZajacKicak
    E-mail: ZajacKicak@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - NIE
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za moim dziadkiem, który odszedł z tego świata 5 lat temu (będzie w święta w grudniu), a mi go wciąż tak bardzo brakuje. Gdybym mogła się z nim spotkać, powiedziałabym jak bardzo go kocham, ile dla mnie znaczy. A dziś gdyby żył, miałby urodziny. Smutno mi. Nie potrafię się pogodzić z faktem, że wcześniej czy później ktoś odchodzi. Szczególnie ktoś nam bliski.

    OdpowiedzUsuń
  115. Mam Cię w blogrollu - TAK twirl-girl.blogspot.com
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za... A w zasadzie tęskniłam będąc na wakacjach w Grecji - za polskim jedzeniem :) Nigdy mi się to nie zdarzyło na taką skalę. Nie, żeby jedzenie było niedobre, ale greckie potrawy to chyba nie są moje smaki :)

    OdpowiedzUsuń
  116. Obserwuję jako: enjoymakeupblog
    E-mail: cykusia@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - TAK http://enjoymakeup.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za.. moim bratem! Ja w Polsce, brat w Anglii-niestety widujemy się tylko raz na pół roku. Ale jest to jednocześnie moja największa radość. Jego kariera nabiera tempa, robi to co kocha, kocha to co robi i jest moją inspiracją by walczyć o marzenia :) 3mam za niego kciuki kazdego dnia i cieszę się z tej mojej ogromnej tęsknoty, bo jest jednocześnie szczęściem bliskiej osoby!

    OdpowiedzUsuń
  117. Obserwuję jako: Magdalena K.
    E-mail: madlejane14@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu - Tak~~ (gang-aji.blogspot.com)
    Notka o rozdaniu - NIE
    Zdjęcie w pasku bocznym - NIE
    Odpowiedź: Najbardziej tęsknię za....
    Czy zawsze trzeba za czymś tęsknić? Im dłużej się nad tym zastanawiam, tym bardziej myślę, że w chwili obecnej nie mam za czym/kim tęsknić, bo wszystko i wszystkich mam przy sobie...s

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zgodnie z regulaminem i tytułem rozdania termin zgłoszenia upłynął wczoraj. Tego komentarza niestety nie mogę wziąć pod uwagę.

      Usuń

Dziękuję za każdy komentarz.
Proszę o nie reklamowanie w komentarzach swoich stron, blogów, sklepów itp. Będę wdzięczna za nie linkowanie i uszanowanie tego. W innym przypadku będę je natychmiast kasować.
Magdalena